Elizabeth Arden PRO är ett forskningssamarbete mellan ett av de mest etablerade och prestigefulla skönhetsföretagen globalt; Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsforskare; Joe Lewis . Resultatet är en ny generation av cosmeceuticals – en unik hudvårdsserie på gränsen till läkemedel. Elizabeth Arden PRO vilar på avancerade patent, kliniska studier och den nya hudvårdsmatrisen - Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bakom Elizabeth Arden PRO, är att erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger maximalt effektiva lösningar för olika hudtillstånd. Elizabeth Arden PRO erbjuder kompletta, effektiva och smidiga hudvårdsrutiner och behandlingar utifrån fem vanliga hudtillstånd: problem hy/acne, solskadad, mogen (åldrad), fuktfattig och känslig.The Power-packed Lunchtime Peel


Hydrating Peel (30% AHA, ph 3,0) 30 min  545 kr

Introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna peeling kan förstärkas och skräddarsys efter hudtillstånd och är fullproppad med hudförbättrande egenskaper. Kan göras 1 gång per vecka.High Definition Peel


Multifunctional Peel (50% AHA, pH 2,25) 30 min 795 kr

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst! En avancerad intensivpeeling som görs 1 gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet. Peelingen kan förstärkas och skräddarsys efter hudtillstånd..

Collagene Hyaluronique Anti-Age treatment


Cosmeceutical anti-age behandling. Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Hudanalys som talar om vilken ålder huden befinner sig i och dårefter skräddarsys behandlingen efter behov och ålder. Nyckelingredienser; Hyaluronsyra, mineraler, salicylsyra, marint kollagen, dillfrö och mandelfibrer + massageteknik som resulterar i ett bevisat resultat

I behandlingen ingår: rengöring, mask exfoliant, rynkkorrigering, anti-age massage, lyft & förbättring av elastin och kollagenvävnad, collagen mask. Avslutande vårdande kräm.

75 min 895 kr


Oxygenating treatment


Syresättande ansiktsbehandling med extra tillskott av mineraler och vitaminer från olika växt och fruktextrakt. Syresättningen av cellerna ökar cellmetabolismen och eliminerar slaggproduckter & gifter. En gourmetupplevelse i doft och konsistens, en ljuvligt skön behandling som passar alla hudtyper. Huden blir klar, ren och får ett fantastiskt lyster.

I behandlingen ingår: rengöring, mask exfoliant, massage, serum, peel-off mask. Avslutande vitamin serum och vårdande kräm

60 min 795 kr


Soothing Professional treatment


Ansiktsbehandling för allergiker, känslig hud, röd hud med synliga kärl, eller för dig som är torr eller fuktfattig i huden. Lungnar och förstärker hudens immunförsvar och förstärker kärlväggarna. Behandlingen miskar hettningar och stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka huden på ett skonsamt sätt. Huden blir ordentligt återfuktag och smidig med hjälp av Thermalvattnet Marie Henriette från SPA i Belgien som är känt för dess hälsosamma effekt. Med hjälp av olika och spännande massagetekniker lovar vi dig den ultima avkopplingen såväl för ansikte och själ. Allergitestade produkter.

I behandlingen ingår: rengöring, rengörings mask, serum och ansiktsmassage med kalla porslins skedar, mask och avslutande vårdande kräm.

50 min 695 kr


Klassisk ansiktsbehandling


Ansiktsbehandlingen som skräddarsyr behandlingsprodukterna efter din hudtyp och behov. Efter noggrann rengöring och peeling följer massage och mask anpassad till de olika områdena i ditt ansikte.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och porrengöring, ansiktsmassage och mask. Avslutas med vårdande kräm.

60 min 695 kr


Sothys for men


Avkopplande ansiktsbehandlingen för män som innehåller produkter anpassade för mannens hud. Huden avgiftas och görs ren på djupet och boostas med mineraler från vulkansten.

Standard behandling 45 min 650 kr
Behandling med portömning 60 min 750 kr

MassageKlassisk Massage


All massage avpassas till dig personligen. Klassisk massage kan vara skonsam och bestämd, stimulerande och avslappnande. Eller du kan få en djupgående behandlande massage med triggerpunktbehandling.

30 min 450 kr
45 min 600 kr
60 min 750 kr
75 min 845 kr
90 min 945 kr


Arometerapi Massage


Aromaterapi är en väldigt avslappnande, men ändå bestämd massage med essentiella oljor. Massagestrykningarna är långa och långsamma och kopplar ihop hela kroppen. Jag arbetar på ackupressur-punkter längs med ryggraden och på andra delar av kroppen, såväl som lymfdränage för att få överflödig vätska att dräneras bort från vävnaden. .

30 min 500 kr
45 min 650 kr
60 min 800 kr
75 min 895 kr
90 min 995 kr


KroppsbehandlingCeremoni av Orienten


Orientalisk massage ceremoni är en aroma terapi behandling i en doftsymfoni av varma kryddor som muskot, apelsin, citron, kanel och ingefära. Behandlingen börja med en ljuvligt lyxig aroma peeling. Efter en skön dusch börjar själva massageritualen med varma stenar som är knutna tillsammans med väldoftande kryddor och masseras med varm olja och mycket vitamin C. Dröm dig bort i en skön semesterkänsla av orienten!

Standard behandling 45 min 750 kr
Behandling med peeling 75 min 1250 kr