images/produkter_heading.gif

Maria Åkerberg

Naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket

Till leverantör sida »

Vi använder bara ingredienser som bygger upp huden och håret utan att störa den naturliga processen i varken kroppen eller naturen. Våra djupverkande produkter innehåller enbart naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket som ger huden fukt, vitaminer och fettsyror. Det är allt. Vi har ingenting att dölja. Därför berättar vi alltid vad varje produkt innehåller. Scrolla vidare för att utforska alla våra ingredienser och deras egenskaper!

images/produkter1.jpg
images/produkter3.jpg

Acni Care, Synchroline

Avancerad hudvård baserad på vetenskap

Till leverantör sida »

SYNCHROLINE® "Scientifically Proven Skincare". En Italiensk serie hudvårdsprodukter med historiska anor, utvecklade av farmaceuten Dr De Paoli och General Topics.

SYNCHROLINE® är marknadens snabbast växande avancerade hudvårdsmärke. Den enda hudvårdsserien på marknaden som även omfattar Medicintekniskt klassificerade (CE-märkta) produkter.
- Din garanti för vetenskapligt dokumenterade säkra och effektfulla produkter.

SYNCHROLINE® erbjuds endast till Aukt. Hudterapeuter och/eller Legitimerad personal och vänder sig till Dig som ställer höga krav på tydliga resultat och som genom att även erbjuda medicintekniska produkter vill nå ”en nivå högre”.

PROBLEMLÖSNING

SYNCHROLINE® består av ett antal produktserier där varje serie har utvecklats genom att förstå den komplexa bakgrunden till olika hudtillstånd. Produkterna syftar till att synkronisera med hudens funktioner. De verkar på orsaker snarare än symptom för att effektivt korrigera oönskade hudtillstånd, bevara hudens hälsa och ungdomliga utseende.

Tebiskin 2.0

Avancerad hudvård för estetik & dermatologi
ACNE • ROSACEA • PIGMENTERINGAR • ÅLDRAD HUD

Till leverantör sida »

TEBISKIN® är hemvårdsprodukter till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. Avancerad hudvård i potenta styrkor med vetenskaplig dignitet. Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på marknadens senaste patenterade teknologier. Konceptet tillgodoser dagens och morgondagens medvetna konsument som vill ha maximal effekt på minimal tid. Konsumenten vill ha enkla hudvårds-rutiner med få produkter som levererar tydliga resultat. TEBISKIN® med ENERPEEL®-behandlingarna ger Dig verktygen Du behöver för alla konsumenter, hudtyper och hudtillstånd.

TEBISKIN® Cytoceuticals fokuserar på orsak framför symptom och samverkar på cellnivå med huden och dess funktioner för optimal hudhälsa. Produkterna omfattar även specialvård vid injektionsbehandlingar, plastikkirurgi/operativa ingrepp och dermatologiska hudtillstånd.

ENERPEEL® är klinikbehandlingarna som förstärker hudvården, korrigerar oönskade hudförändringar och verkar för effektiv antiåldrandevård. Regelbundet underhåll bevarar hudens ungdomliga struktur och hälsosamma utstrålning.

 • Multifunktionella produkter för estetisk problemlösning
  - Acne, Rosacea, Pigmenteringar, Antiage/Åldrad hud, Ärr/Ojämn hudstruktur
 • Avancerad hudvård baserad på innovativ forskning och historik inom Farmaceutbranschen
 • Dermatologiskt testat och sterilpackat
 • Berikar och stimulerar huden på cellnivå
 • Integrerar med cellernas kommunikation och ämnesomsättning

images/produkter4.jpg
images/produkter5.jpg

Tebiskin Enerpeel

ENERPEEL® har revolutionerat marknaden och satt en ny nivå för Kemiska Peels. Alla Peels är regulatoriskt korrekta (enligt Läkemedelsverkets direktiv för Medicintekniska produkter)

Till leverantör sida »

ENERPEEL®, tillverkade av General Topics, är ett kvalitetssäkrat och patenterat koncept med väldokumenterad effekt för alla hudtyper. Behandlingarna är snabbverkande och effektiva med få eller inga sidoeffekter. Konceptet bygger på en unik bevisad teknologi i potenta styrkor utan look-a-likes.

Framtidens Peels är redan här!

ENERPEEL® har revolutionerat marknaden och satt en ny nivå för Kemiska Peels. Alla Peels är
regulatoriskt korrekta (enligt Läkemedelsverkets direktiv för Medicintekniska produkter) med substanser och koncentrationer som ger Dig förutsättning att erbjuda resultat långt utöver kosmetikaklassade Peels. Kvalitetssäkrad tillverkningsprocess enligt ISO 13485.
- Din garanti för högsta kvalitet.

Tebiskin's behandlingar görs med Kemiska Peels i potenta styrkor.
Snabbverkande klinikbehandlingar med tydliga resultat!

 • Samtliga Peels obuffrade och CE-märkta (Medicintekniska)
 • Patenterad tillsats för högre och jämnare absorption
 • Patenterad transportör för maximal djupverkan med minimal ytpåverkan
 • Hygieniska dospackade ampuller
 • Marknadens bredaste utbud av Kemiska Peelsubstanser
 • Samtliga verkningsmekanismer - Syrafrätande/Toxisk/Metabol
 • För alla indikationer - Acne/Rosacea/Pigment/Åldrad hud
 • För alla hudtyper (Fitzpatrick I-VI) och alla ålderstyper (Glogau I-IV)
 • Väldokumenterat - Vetenskapligt bevisat effektivt

Sothys

Sothys, ett framgångsrikt koncept som bara säljs till hudvårdssalonger och spa. Sothys är ett riktigt ”champagnemärke” som står för design, elegans och det bästa av utveckling, ingredienser och helt unika och ljuvliga resultatorienterade behandlingar.

Till leverantör sida »

Sothys, ett framgångsrikt koncept som bara säljs till hudvårdssalonger och spa. Sothys är ett riktigt ”champagnemärke” som står för design, elegans och det bästa av utveckling, ingredienser och helt unika och ljuvliga resultatorienterade behandlingar.Dessa unika och innovativa produkter i kombination med ljuvliga massageritualer gör upplevelsen av en Sothys behandling fantastisk.

Den mytomspunna Paris adressen, 128 rue du Faubourg Saint-Honoré utgör hjärtat av Sothys anda och är erkänt i hela världen. Sothys, har en helt unik helhet i sin presentation av behandlingar och produkter. Hos Sothys hittar du allt för kropp, ansikte, make-up solprodukter och en helt egen serie för alla män.

Sothys är ett mycket specialiserat märke för just proffs som jobbar seriöst på salong eller spa, där ett extraordinärt engagemang till forskning och innovation har en central betydelse och där Sothys utmärker sig. Man kan därför kalla Sothys en avant-garde skönhetsexpert.

Sothys har skapat Digi-Esthétique®, en exklusiv massagemetod som tillsammans med terapeutens skicklighet förvandlar behandlingen med dess effektiva produkter till en oförglömlig upplevelse och fantastiska resultat.

Sothys är ett av världens ledande spa och hudvårdsmärken som endast säljs på salonger och spa. Sothys finns i 120 länder och på ca 20000 salonger och spa.

Man kan säga att Sothys är ett märke som tar ansvar hela vägen ut. Tillverkning och kontroll av alla produkter möter upp till den högsta nivå, utmärkt utförande av tillverkning och har ISO 9001 för kvalitet, OHSAS 18001 för säkerhet, ISO 14001 för miljö, och följer europeisk regel 76/768/CEE som säkerställer att produkterna inte kan skada människans hälsa.

Säkerhetstester av alla produkter utförs av oberoende experter på toxologi.

images/produkter7.jpg
images/produkter8.jpg

DreamWeave mascara

DreamWeave, ”MirakelMascaran” som trotsar regn, tårar, tuffa och svettiga träningspass.

Till leverantör sida »

DreamWeave, ”MirakelMascaran” som trotsar regn, tårar, tuffa och svettiga träningspass. Silikonbasen ger en exceptionell vidhäftningsfixering vilket gör att mascaran sitter där den ska utan att smeta, rinna eller sota. Mascaran är helt vattenfast (silikonbas) men löses enkelt upp av enbart ljummet vatten, +38°C. Den ultralätta och snabbtorkande formulan ger viktlösa fransar med naturlig fransböjning för en öppen och dramatisk look. DreamWeave är en säker och skonsam mascara, helt utan nickel, som även rekommenderas vid känsliga ögon och till kontaktlinsbärare.

Elemis

Defined by Nature, Led by Science

Till leverantör sida »

ELEMIS är Englands ledande hudvårds och spamärke. Den framgångsrika kombinationen av naturligt kraftfulla ingredienser med den senaste teknologin har gjort det möjligt för ELEMIS att erbjuda några av de mest effektiva och resultatinriktade pro­dukter och behandlingar som finns på marknaden idag. ELEMIS arbetar ständigt för att utveckla innovativa texturer, banbrytande formuleringar och har genom åren vunnit över 200 priser för sina unika produkter och behandlingar. För att kunna garantera kvalitet och effektivitet kontrollerar ELEMIS hela produktprocessen, från fält till ansikte, med oberoende kliniska studier. En ELEMIS behandling är en oförglömlig helhetsupplevelse.

images/produkter1.jpg