images/behandlingar_banner1.png
images/behandlingar5.png

Ansiktsbehandlingar

Balanserande och mycket avslappnande ansiktsbehandlinger med många tilval.

Vid bokning av frans och brynfärg eller ansiktsvaxning i samband med ansiktsbehandling 50 kr rabatt.

Hudanalys, 30 min 350:-

Bedömning av hudtyp/hudtillstånd. Rekommendationer av salong behandlingar och hemmavård. Kostnadsfri vid köp av två produkter vid analystillfälle, samt vid bokning och köp av en ansiktsbehandling (ej ansiktsbehandling Mini)

Ansiktsbehandling Lyx
1 tim 45 min
1295:-

Ansiktsbehandling Lyx

Välkomstmassage (rygg eller skalpmassage). Dubbel rengöring, *ultraljud exfoliering, (enzympeeling ånga & portömning eller AHA peeling eller diamond microdermabrasion), färgning av fransar och bryn, brynplockning (ej formning) massage av ansikte, näck och dekolletage med akupressur, specialmask, arm och handmassage. Behandlingen avslutas med ögonkräm, serum och dagkräm med hjälp av *microström för djupare penetrering.

*Ultraljud är en modern teknik som använder lågfrekventa ljudvågor för säker mekanisk hudexfoliering och har en mängd olika positiva effekter på föryngring & förbättring av hudens utseende.  Ultraljud och mikroström skapar temporärt mellanrum mellan cellerna i hornlagret och driver produkterna djupare ner i huden, ökar penetreringen av produkterna samt utvecklingen av kollagen ökas.  Det passar alla hudtyper men är speciellt lämplig för känslig hud som inte tål manuell portömning. Minimerar fina linjer, rynkor, förstorade porer och du får en jämnare hudstruktur och en härlig lyster, en djuprengöring som tvingar upp smuts och döda hudceller upp till ytan med hjälp av ultraljud.


Fördelar:
 • Ultraljudsvibrationerna hjälper ansiktsrengöring/exfoliering
 • Hjälper aktivt serum och kräm att tränga in i huden och ge en djupverkande effekt
 • Ultraljudsvibrationerna ger huden mikromassage
 • Smälter talg och ger en skonsammare portömning och hudpeeling för den känsliga huden
Ansiktsbehandling Klassisk
90 min
995:-

Ansiktsbehandling Klassisk

Välkomstmassage eller längre portömning/ansiktsmassage. Dubbel rengöring, *ultraljud exfoliering, peeling, ånga och grundlig porrengöring, brynplockning (ej formning), massage av ansikt, näck och dekolletage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med serum, ögon och dagkräm med hjälp av *microström för djupare penetrering.

Djuprengöring, 45 min 550:-
Djuprengöring, 60 min 695:-
Djuprengöring, 75 min 845:-

Djuprengöring

Optimal renande och återbalanserande ansiktsbehandling, anpassad för oren hud, med tilltäppta porer. Passar även en hud med milier och lindrig acne. Dubbel rengöring, enzympeeling, ånga & portömning, (plockning av ögonbryn om så önskas), ansiktsmask samt avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Bas
60 min
795:-
Ansiktsbehandling Mini
30 min
425:-

Ansiktsbehandling Bas

Dubbel rengöring, peeling, ånga och porrengöring eller fuktbehandling, brynplockning (ej formning), ansiktsmassage, anpassade ansiktsmask samt avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Mini

Rengöring, peeling, lätt ansiktsmassage och anpassade mask samt avslutande produkter.

Tillägg

Ansiktsmassage 10 min 120:-
Skalpmassage 10 min 120:-
Arm- och handmassage 10 min 120:-
Pristine microdermabrasion 450:-
images/behandlingar1_banner.jpg

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO Professional Treatments är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdsrutinen, tillsammans med Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter. Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare.

Elizabeth Arden PRO är ett forskningssamarbete mellan ett av de mest etablerade och prestigefulla skönhetsföretagen globalt; Elizabeth Arden, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsforskare; Joe Lewis. Resultatet är en ny generation av cosmeceuticals – en unik hudvårdsserie på gränsen till läkemedel. Elizabeth Arden PRO vilar på avancerade patent, kliniska studier och den nya hudvårdsmatrisen - Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bakom Elizabeth Arden PRO, är att erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger maximalt effektiva lösningar för olika hudtillstånd. Elizabeth Arden PRO erbjuder kompletta, effektiva och smidiga hudvårdsrutiner och behandlingar utifrån fem vanliga hudtillstånd: problem hy/acne, solskadad, mogen (åldrad), fuktfattig och känslig.

The Power-packed Lunchtime Peel

Introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat.

Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna peeling kan förstärkas och skräddarsys efter hudtillstånd och är fullproppad med hudförbättrande egenskaper. Kan göras 1 gång per vecka.

Type Längd Pris
The Power-packed Lunchtime Peel, Hydrating Peel (30% AHA, ph 3,0) 30 min 545:-
The Power-packed Lunchtime Peel, kur behandling, Hydrating Peel (30% AHA, ph 3,0) 6 x 30 min 2725:-

High Definition Peel

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst!

En avancerad intensivpeeling som görs 1 gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet. Peelingen kan förstärkas och skräddarsys efter hudtillstånd

Type Längd Pris
High Definition Peel, Multifunctional Peel (50% AHA, pH 2,25)) 30 min 795:-
High Definition Peel, kur behandling, Multifunctional Peel (50% AHA, pH 2,25)) 6 x 30 min 3975:-
images/behandlingar6.jpg
images/behandlingar3a.jpg

Advanced Skin Care

Ice Peel

KEMISK PEELING + CRYOTERAPI
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

Multifunktionell behandling för alla hudtyper

ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Icepeel Face Text Webb

Ice peel 45 min 995:-

Jett Plasma

JETT Plasma är en revolutionerande behandlingsmetod inom estetisk dermatologi som, med få eller inga sidoeffekter (låg social begränsning), korrigerar diverse oönskade hudförändringar, motverkar hudens åldrande och bevarar dess ungdomliga struktur.

Vad är Plasmaljus?

Plasmaljus kan naturligt ses vid åska när joner och elektroplasma (ioniserad gas) utvecklar blixtar. Artificiell plasma utvecklas när energi tillförs luftens ioniserade gas och skapar en gniststråle ”blixt”.

Plasmaljus är mycket energirikt och påverkar huden på 4 olika sätt för att skapa hudföryngring genom att strama upp vävnad och eliminera ålderstecken.

Vad är JETT Plasma?

JETT Plasma är en revolutionerande behandlingsmetod inom estetisk dermatologi som, med få eller inga sidoeffekter (låg social begränsning), korrigerar diverse oönskade hudförändringar, motverkar hudens åldrande och bevarar dess ungdomliga struktur.

JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusbehandling baserad på patenterad likström för en säker, effektiv och kontrollerad behandling med ett brett användningsområde för både ansikte och kropp.


Vad kan behandlas?

Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och lämpliga för en rad indikationer. Behandlingar kan utföras med syfte att eliminera oönskade huddefekter men även som förebyggandevård för att motverka hudens åldrande och upprätthålla dess funktioner för optimal hudhälsa.

ÖGONBEHANDLING

 • Blefaroplasik (Ögonlyft)
 • Rynkreducering
 • Vävnadsuppstramning

KÄRLBEHANDLING

 • Teleangiektasier
 • Hemangiom
 • Agioma (senilis, lymf)

PIGMENTBEHANDLING

 • Hyperpigmentering
 • Ljusåldrad hud

YTLIGA DYSKROMIER

 • Fibrom
 • Lentigo
 • Keratoser (Aktinska, Angionoma, sebbore, senile)
 • Xanthelasma
 • Syringom
 • Verrucor (Planae, seborroisk, vulgaris, filliformes)
 • Molusker
 • Naevi (kapilaris, araneus)
 • Kloasma
 • Cicatrix
 • Granulom
 • Milier
 • Sebaceous Hyperplasi

jettplasma gruppbild

JETT Plasma Personlig konsultation 15 min 0:-
JETT Plasma Silver Tip Full Face Skin Rejevenation 60 min 1250:-
JETT Plasma Silver Tip Full Face Skin Rejevenation Kur x 6 60 min 360 min 6250:-
JETT Plasma Silver Tips Ögon/Munbehandling 30 min 750:-
JETT Plasma Silver Tips Ögon/Munbehandling Kur x 6 30 min 180 min 3750:-
images/jett-plasma-webb_303x189.jpg

Enerpeel

Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett peeling-utbud anpassar vi för Ditt individuella behov och ger Din hud bästa förutsättningarna.

Marknadens bredaste utbud av Peels

Behandlingarna utförs med fördel som kur om 4-6 behandlingar eller som komplettering till ansiktsbehandling (Ansiktsbehandling Medical). Enstaka behandling ger allmän uppfräschning samt underhåll och bevaring av hudens ungdomliga fräschör. Rekommenderad underhållsbehandling 1 gång varannan månad.

ENERPEEL - Kemiska peels.

- Akne/Fet/Oren hud

- Rosacea/Känslig/Rodnad hud

- Pigmenteringar/Solskadad hud

- AntiAge - Fukt

- AntiAge - Hals/Dekolletagebehandling

- AntiAge - Handbehandling

Enerpeel bas 40 min 995:-
Enerpeel pluss
(inkl. skalp, nacke & dekolletage massage)
60 min 1195:-
enerpeel
images/behandlingar1_banner.jpg
images/behandlingar3.jpg

Pristine Microdermabrasion

Microdermabrasion (kosmetisk hudslipning) är en estetisk, mekanisk peeling av överhuden.

Det jämnar ut hudfärgen, motverkar komedoner, stimulerar regenereringen av celler samt ökar hudens elasticitet, mjukhet och lyster.

Pristine använder, till skillnad från många andra apparater för microdermabrasion, diamanter som sliphuvud. Diamanterna medför att microdermabrasionen blir skonsam för huden utan att minska på resultatet och att huden kan slipas mycket närmare känsliga områden så som t.ex. ögon och läppar.

Pristine kombinerar också microdermabrasionen med en vacumsug vilket stimulerar blodcirkulationen och höjer lymfans aktivitet så att produktionen av collagen och elastin ökar. Pristine används med fördel på acne ärr, hyperpigmenteringar, linjer och rynkor samt för porrengöring.

Pristine behandling 30 min 565:-
Pristine behandling, kur behandling 6 x 30 min 2825:-
images/behandlingar8_banner.png

Fransar & Bryn

Fransar & Bryn behandlingar

Fransar & Bryn behandlingar
Type Pris
Plockning/vaxning av bryn 200:-
Brynfärgning inklusive plockning/vaxning 325:-
Fransfärgning inklusive plockning/vaxning 350:-
Frans- och brynfärgning inklusive plockning/vaxning 425:-
images/behandlingar4.jpg
images/behandlingar1_banner.jpg
images/behandlingar9.jpg

Vaxning

Vaxning

Vaxning
Type Pris
Vaxning kropp, Halva ben inklusive knä 425:-
Vaxning kropp, Halva ben inklusive knä och bikinilinje 495:-
Vaxning kropp, Halva ben inklusive knä, bikinilinje samt insida eller baksida lår 550:-
Vaxning kropp, Hela ben 550:-
Vaxning kropp, Hela ben inklusive bikinilinje 615:-
Vaxning kropp, Bikinilinje 250:-
Vaxning kropp, Armhåla 250:-
Vaxning kropp, Halva arm inklusive armbåge 295:-
Vaxning kropp, Hel arm 425:-
Vaxning ansike, Överläpp 200:-
Vaxning ansike, Haka 200:-
Vaxning ansike, Överläpp och haka 295:-
Vaxning ansike, Överläpp, haka och kind 425:-
images/behandlingar1_banner.png

Klassisk Massage - endast kvinnor

All massage anpassas till dig personligen.

Klassisk massage kan vara skonsam och bestämd, stimulerande och avslappnande. Eller du kan få en djupgående behandlande massage med triggerpunktbehandling.
Type Längd Pris
Klassisk Massage 30 min 425:-
Klassisk Massage 45 min 550:-
Klassisk Massage 60 min 695:-
Klassisk Massage 75 min 845:-
Klassisk Massage 90 min 995:-
images/behandlingar1.jpg
images/behandlingar10_banner.jpg
images/behandlingar10.jpg

Aromaterapi massage

En balanserande och mycket avslappnande massage behandling för båda kropp & själ.

Influerad av såväl österländska som västerländska tekniker. Akupressur, lymfdränage & reflexologi varvas med avslappnande muskelmassage & kraftfulla essentiella oljor.
Type Längd Pris
Aromaterapi massage 60 min 795:-
Aromaterapi massage 75 min 845:-
images/behandlingar1_banner.jpg

Hot Stone massage

En terapeutisk massage med varma och kalla stenar.

En terapeutisk massage med varma och kalla stenar för djupt avslappning och välbefinnande. Stimulerar blodcirkulationen och stärker immunsystemet.
Type Längd Pris
Hot Stone massage 60 min 750:-
Hot Stone massage
(inkl. rengöring & massage av ansikte)
90 min 1100:-
images/behandlingar2.jpg
images/behandlingar1_banner.jpg
images/behandlingar4.jpg

Terapeutisk Gravidmassage

Jag hjälper dig med forlossning och bäckenuppluckring, rygg-ländryggssmärtor och gravid-ischias, karpaltunnelsyndrom, svullnader i ben, fötter och händer. Även dig som vill ha en lugn stund för dig själv!
Type Längd Pris
Terapeutisk Gravidmassage 30 min 425:-
Terapeutisk Gravidmassage 45 min 550:-
Terapeutisk Gravidmassage 60 min 695:-
Terapeutisk Gravidmassage 75 min 845:-
Terapeutisk Gravidmassage 90 min 995:-